AXXONSOFT TECHNIKAI TÁMOGATÁS

Az AxxonSoft ingyenes technikai támogatást nyújt a vállalat partnereinek és a szoftver végfelhasználóinak. Az összes kérés regisztrálása és nyomon követése egy speciális felületen keresztül történik.

Ha kérést kíván küldeni támogatást nyújtó csapatunknak, kérjük, kövesse az alábbi néhány egyszerű lépést:

Regisztráljon Technikai Támogatási rendszerünkben

Válassza ki a kívánt nyelvet

Kérés benyújtása

Támogatásért felelős csapatunk gyorsan felveszi Önnel a kapcsolatot, miután elküldte kérését. A webes támogatási rendszer használatáról további információt a súgóban talál. Ha távoli hozzáférésre van szüksége, kérjük, használja a következő eszközt

 Az AxxonSoft telefonon is nyújt technikai támogatást ügyfeleinek és partnereinek. A műszaki támogatás érdekében vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi AxxonSoft irodával. A telefonos támogatás ingyenes. 

 MEGJEGYZÉS! Az Axxon Next ingyenes verziójával nem jogosult műszaki támogatásra. Azonban minden jelenlegi és potenciális felhasználónak segítséget nyújtunk a HW platform követelményeivel kapcsolatban. Kattintson ide, ha információt szeretne kapni termékeinkről.


Letöltések

Honlapunkról letöltheti termékeinkhez a legfrissebb szoftver verziókat.

Termékdokumentáció

Ha részletes termékleírást szeretne kapni a konfigurációkkal és a termékfunkciókkal kapcsolatban, kérjük, olvassa el documentációnkat.

Képzés

Az Axxon képzés szekciója tartalmazza az AxxonSoft kurzusaival kapcsolatos információkat, képzési programokat, a kurzusok ütemezését, a hitelesítéssel rendelkező szakemberek listáját és elérhetőségeit.

Marketing anyagok

Letöltheti a vállalati marketing anyagokat, ideértve a vállalati brosúrákat, az AxxonSoft termékein és vertikális megoldásain alapuló prospektusokat, valamint partnereink sikertörténeteit.

Videó oktatóanyagok

A Videó oktatóanyagok szekcióban tekintse meg a video-képzést, amely lépésről-lépésre bemutatja, hogyan tudja telepíteni és használni az Axxon Next VMS-t.

KÉPZÉS

Az AxxonSoft rendszeresen tart szemináriumokat. A szemináriumok célja, hogy a szakemberek számára készségeket és tudást nyújtsunk az AxxonSoft által működtetett biztonsági rendszerek létrehozásával és alkalmazásával kapcsolatban. A képzések az AxxonSoft számos irodájában elérhetőek.

A szemináriumok 1-3 naposak, a képzési programtól függően.

Axxon Intellect Szakmai Hitelesítés

Kurzus időtartama

nap

Axxon Next Szakmai Hitelesítés

Kurzus időtartama

2 nap

POS-Intellect képzési program

Kurzus időtartama

4 óra

Face-Intellect képzési program

Kurzus időtartama

4 óra

Auto-Intellect képzési program

Kurzus időtartama

4 óra

ACFA-Intellect képzési program

Kurzus időtartama

4 óra

JavaScript az Axxon Intellect-ben képzési program

Kurzus időtartama

4 óra

"Axxon Intellect Szakmai Hitelesítés" kurzus vizsga

Kurzus időtartama

1 óra

"Axxon Next Szakmai Hitelesítés" kurzus vizsga

Kurzus időtartama

1 óra

 A szemináriumon való részvételhez vegye fel a kapcsolatot a régió menedzserrel

WORKSHOP PROGRAM

HOGYAN ÉPÍTHETÜNK BIZTONSÁGI ÉS VIDEÓMEGFIGYELŐ RENDSZERT AZ INTELLECT PSIM SEGÍTSÉGÉVEL

A workshop témái: 

  • Ismerje meg az AxxonSoft biztonsági termékek sorát. 
  • Fedezze fel az új funkciókat és az élvonalbeli kutatást és fejlesztést. 
  • Tekintse meg az Intellect PSIM platform bemutatóit. 
  • Szerezze meg a szükséges ismereteket és készségeket esettanulmányok és gyakorlati tapasztalatok révén a rendszer felállításához és működtetéséhez. 

Cél: 

Ez a workshop az első lépés a PSIM és a VMS rendszerek működésének megértéséhez, amely alapot ad a további független tanuláshoz.

Tudjon meg többet

HOGYAN ÉPÍTHETÜNK BIZTONSÁGI ÉS VIDEÓMEGFIGYELŐ RENDSZERT AZ AXXON NEXT VMS SEGÍTSÉGÉVEL

A workshop témái: 

  • Az AxxonSoft termékcsalád áttekintése. 
  • Az AxxonSoft termékek mögött rejlő új technológiák és képességek együttes felfedezése. 
  • Termékismeret és gyakorlati ismeretek megszerzése az Axxon Next Video Management szoftver által működtetett biztonsági rendszerek felépítésében és működtetésében. 

Cél: 

Ez a workshop az első lépés a PSIM és a VMS rendszerek működésének megértéséhez, amely alapot ad a további független tanuláshoz.

TUDJON MEG TÖBBET

INGYENES AXXON NEXT TECHNIKAI TRÉNING A UDEMY.COM WEBOLDALON

Az Axxon Next VMS ingyenes videó tanfolyama elérhető a Udemy online tanulási felületén. A tanfolyam az AxxonSoft partnereknek és a végfelhasználóknak szól, és lefedi az Axxon Next VMS használatának összes kulcsfontosságú aspektusát. 

A videó tanfolyam angol nyelven zajlik és 44 előadást (teljes futási idő: 3 óra) és teszteket tartalmaz. Egy olyan Axxon Next alapcsomagot biztosít, amely elegendő a rendszer működtetésének megkezdéséhez. A regisztrált Udemy felhasználók bármilyen számítógépről hozzáférhetnek a kurzushoz egy webböngészőn keresztül vagy egy mobil eszközről a Udemy alkalmazással iOS-en és Android-on is.  

Tudjon meg többet

Lépjen kapcsolatba velünk