Intelligens videoelemzés 

Az AxxonSoft olyan videoanalitikai megoldásokat kínál, amelyek többféle előnnyel járnak az üzleti és biztonsági intelligencia terén a mesterséges intelligencia és a deep learning algoritmusok vezérelte neurális hálózatok révén.

STABIL ÉS FOLYAMATOS MŰKÖDÉSEN ALAPULÓ ÉSZLELÉS 

Használhatja az AxxonSoft mesterséges intelligencia alapú analitikai megoldásait a különböző biztonsági igényeknek megfelelően, beleértve az arc- és a rendszámfelismerést, a tűz korai szakaszban való felismerését, a potenciálisan veszélyes körülmények észlelését és bizonyos típusú tárgyak nyomon követését. 

A MESTERSÉGES INTELIGENCIA TANÍTÁSA 

Az Ön egyedi igényeinek való megfelelés érdekében kulcsrakész mesterséges intelligencia alapú videoanalitikai tanítási programot valósítunk meg szoftvereinken. A lehető legnagyobb mértékű pontosság elérése érdekében rendszerét neurális hálózatokkal fejlesztjük ki, amelyeket ténylegesen az adott helyszínről származó videófelvételek felhasználásával képzünk, és amelyek az Ön konkrét igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra.

 NÖVELJE A BŰNÖZÉS- ÉS A VESZTESÉGMEGELŐZÉS HATÉKONYSÁGÁT 

Az időben történő értesítés leadása lehetővé teszi a rendőrség vagy a cég biztonsági személyzete számára, hogy gyorsan elhárítható legyen a fellépő fenyegetés és hatékonyabban lehessen reagálni a szükséges intézkedések megtétele érdekében. 

Az Intel termékekkel optimalizálhatók a költségek és a teljesítmény 

Növelje az AxxonSoft mesterséges intelligencián alapuló teljesítményét az Intel® OpenVINO ™ eszközkészlet és a legújabb Intel® Vision Accelerator Design-nal, Intel® Movidius ™ VPU vagy az Intel® Arria® 10 FPGA segítségével. 

Viselkedéselemzés

Ismerje fel a potenciálisan veszélyes helyzeteket a konkrét emberi testtartások azonosításával.

VÁZANALITIKA

Az eszköz a test csontvázának sziluettjét különálló szegmensekre osztja fel, így képes azonosítani a testrészek helyzetét az emberi testtartás felismerése érdekében. Segítségével fokozható a rendészeti objektumok, iskolák, repülőterek, bankok, kereskedelmi területek és irodaépületek biztonsága. Felismeri a gyanús és potenciálisan veszélyt jelentő vagy az általánostól eltérő magatartást. 

Szociális távolságtartás észlelése

Különböző helyzetekben szükség lehet a szociális távolságtartásra vonatkozó intézkedések alkalmazására. A minimálisan meghatározott távolság betartása kiemelkedő fontosságú a pandémiás időszakban bevezetett korlátozások alkalmazása során, különösen olyan helyeken, mint például a vámhatóság, az útlevél-ellenőrzési pontok, rendőrségi objektumok, kiskereskedelmi üzletek, labordiagnosztikai vizsgálati helyek, kórházak.

Ha megsértik a megengedett távolságra vonatkozó előírást, az AxxonSoft mesterséges intelligencia alapú, szociális távolságérzékelő eszköze riasztást küld az operátoroknak, biztosítva ezáltal az időben történő reagálást az azonnali figyelmet igénylő események esetében.

Ez az eszköz kiemelkedő fontosságú, különösen a szociális távolságtartásra vonatkozó protokoll alkalmazásának kontrollja során, például vámügyintézéskor, útlevél-ellenőrzési pontokon, rendőrségi objektumokban, kiskereskedelmi üzletekben, és labordiagnosztikai vizsgálati helyek.

Esettanulmányok keresése

Fegyveres rablás észlelése

Ismerje fel egy klasszikus fegyveresrablás szituációját, melynek során az egyik ember karját egyenesen maga elé tartja, míg egy másik gyors sebességgel karjait a feje fölé emeli. Ez az azonosító eszköz bármely pénzforgalmi ponttal rendelkező helyiségben telepíthető: például bankokban, benzinkutakon, üzlethelyiségekben stb. 

Guggoló személy felismerése

Biztosítsa az időben történő reagálást az azonnali figyelmet igénylő események esetében, központosított videómegfigyelő rendszerrel. Felismerhet a potenciális veszélyt jelentő testhelyzet egy pénztárgép vagy egy ATM közelében, amely pozíció jelzi a biztonsági riasztó rendszer letiltásának / eltávolításának vagy robbanóanyag elhelyezésének kísérletét.

Figyelmeztesse a biztonsági személyzetet a szükséges intézkedések proaktív módon történő megtételére, még mielőtt készpénzt tulajdonítanának el az ATM-ből. Ez az azonosító eszköz bármely ATM helyiségben telepíthető: például bankokban, benzinkutakon, kisméretű üzlethelyiségekben stb. 

Földön fekvő személy észlelése

Érzékelje a hosszabb ideig földön fekvő személyeket. Használjon nagy felbontású hőkamerákat, amelyek segítségével egyértelműen láthatóvá válik az egyén helye és helyzete, még teljes sötétség esetén is.

Ez a képesség nélkülözhetetlen kórházakban, idős személyek lakóhelyeinél és otthoni gondozást igénylő személyek esetében is. 


Lépjen kapcsolatba velünk