AXXON INTELLECT ENTERPRISE MEGOLDÁSOK SZERVEZETE SZÁMÁRA

Ahogy kicsomagolja, az Axxon Intellect Enterprise egy bármilyen harmadik féltől származó szoftverhez és hardverhez könnyen integrálható, osztott biztonsági rendszert biztosít Önnek. Sőt, egyedi vertikális megoldásokat kínálunk az Ön egyedi igényeinek megfelelően - az ATM-ektől a gyártási szintig.

AXXON RETAIL SUITE

Intelligens videó segítségével megfigyelheti a pénztárosokat és az ügyfeleket az értékesítési pontokon. 


Az Axxon Retail Suite egy vagy több kamerát használ a kasszakezelő munkaterületének folyamatos rögzítéséhez, és ezt az információt kombinálja az értékesítési bizonylat adataival, hogy megakadályozhatók legyenek a pénztáros vagy az ügyfél által elkövetett csalások, lopások. Használja az Axxon Enterprise kifinomult keresési lehetőségeit bármilyen adott időszak, vásárló vagy tranzakció gyors áttekintéséhez. Vagy lépjen be, hogy bármikor élőben láthassa, mi történik a kasszakezelő munkaterületén. Bármely videóképet kinagyíthatja, pásztázhatja vagy kinyomtathatja, hogy pontosan megnézhesse, mi történik az adott helyen. Az eredmény? Az Axxon Retail Solution segít azonosítani és megakadályozni a jogosulatlan módosításokat, érvénytelenítéseket, törléseket és hamisításokat.

A nyugták szövege az adott értékesítési pont tranzakciójának video adataival összhangban kerül rögzítésre.

A különböző színek különféle pénztárosi műveleteket jelentenek (pénz visszafizetése, árengedmények nyújtása, megrendelések visszavonása és így tovább), hogy ezzel hívják fel az operátorok figyelmét a különböző műveletekre.

A rugalmas hálózati képességeket LAN, WAN vagy telefonos kapcsolaton keresztül biztosítják, hogy ne kelljen frissítenie a rendszereket az AxxonSoft POS-Intellect modul előnyeinek kihasználása érdekében.


Azon terminálok esetében is testreszabott megoldást kínálunk Önnek, amelyek nem támogatottak.

AXXON BANKING SUITE

Védje meg és tudja biztonságban bankjegykiadó automatáit (ATM-ek). 


Az Axxon Banking Suite egy digitális video biztonsági rendszer, amelyet az ATM-hálózatok számára terveztek és amely összeköti a videómegfigyelő modulokat a meglévő ATM tranzakciós rendszerrel. Az Axxon Banking figyeli a kamerákat és más érzékelőket, hogy a gyanús viselkedés jeleit követve csökkentse a csalások és a vandalizmus eseteinek számát. Az Axxon Banking intelligens: értesíti az operátorokat, amint rendkívüli esemény történik, így azt kivizsgálhatják és közvetlen intézkedéseket tehetnek. A versenytársak rendszereitől eltérően, az operátoroknak nem kell minden egyes érzékelőt percenként figyelni. Takarékoskodhat az emberi erőforrásokon és megakadályozhatja az operátorok kiégését. Ráadásul az Axxon Banking videókat és egyéb jeleket küld a jelenlegi, már meglévő és működő kommunikációs csatornákon keresztül. Más rendszerekkel ellentétben az Axxon egyedi Motion Wavelet videó-tömörítése azt jelenti, hogy nincs szüksége további sávszélesség beiktatására ahhoz, hogy az intelligens, osztott videóbiztonság előnyeit kihasználhassa ATM-hálózatához – ez jelentős költségmegtakarítás. 

Egyesítsen egy környezetbe minden biztonsági alkalmazást, rendszert és eszközt, beleértve a régi eszközöket is, és növelje meglévő IT infrastruktúrájának értékét és potenciálját.

Az Axxon Enterprise objektum-orientált architektúrája azt jelenti, hogy egyszerűen telepíthető, kezelhető és menedzselhető, ehhez pedig minimális képzés és támogatás szükséges.

Az önálló rendszerekkel ellentétben az Axxon Banking Suite könnyen frissíthető és bővíthető, az Ön igényeinek változása szerint.

Válassza ki a kívánt funkciókat — például arcfelismerés és ATM — egy testreszabott biztonsági megoldáshoz, hosszú távon alacsonyabb üzemeltetési költséggel.

Megjegyzés

Az Axxon Banking Suite adott országokban támogatott már a kicsomagolástól. Más országokban testreszabható a támogatottság. További információkért vegye fel a kapcsolatot az AxxonSoft szakembereivel.

AXXON TRAFFIC CONTROL SUITE

Kísérje figyelemmel és biztosítsa a szállítást, a járműveket és a szállítási területeket. 


Az Axxon Traffic Control Suite integrálja a videómegfigyelő modulokat intelligens szállítmányozási és forgalmi detektorokkal, mind az autók rendszámfelismerésére, mind pedig a vasúti kocsik azonosítószámainak identifikálására. Függetlenül attól, hogy autópályán, parkolóban vagy vasútvonalon történik a megfigyelés, az automatikus rendszámfelismerés biztosítja, hogy csak engedéllyel rendelkező járművek tartózkodhassanak az adott területen - vagy hogy az eltulajdonított vagy lopott autókat azonosítani tudják és értesítsék az illetékes hatóságokat. A forgalmi detektorok figyelmeztetnek a lehetséges torlódási pontokra és megadják ezek felméréséhez, a forgalmi akadályok megelőzéséhez és a jövőbeli bővítés tervezéséhez szükséges információkat. A vasutak esetében az azonosító táblák felismerése biztosítja, hogy a vasúti kocsikat a megfelelő helyre rendeljék a maximális hatékonyság érdekében, ami segít a teher nyomon követésében a vasúti hálózat bármely pontján. Az olcsó, járműbe épített GPS-rendszerekkel az Axxon Traffic Control nyomon tudja követni a járműveket, hogy segítsen a logisztika kezelésében, az útvonalak optimalizálásában és a veszteség megelőzésében. Az Axxon Traffic Control az Ön csendes másodpilótája, aki mindig figyel.

A rendszámok automatikus felismerése és naplózása - még mozgó jármű esetében is.

Az intelligens forgalmi detektorok valós időben továbbítják az adatokat, így a személyzet gyorsan reagálhat és elkerülhetők a problémák.

Alkalmas parkolóházak, tömegközlekedési vagy kereskedelmi célú forgalom megfigyeléséhez és biztosításához.

Könnyű integráció a már meglévő hardverrel és szoftverrel - még a régi rendszerekkel is.

Megjegyzés

Az Axxon Traffic Control Suite adott országokban támogatott már a kicsomagolástól. Más országokban testreszabható a támogatottság. További információkért vegye fel a kapcsolatot az AxxonSoft szakembereivel.

AXXON OIL & GAS SUITE

Az Axxon intelligens biztonságával tartsa egyenletesen a profitot és az gazdasági áramlást.


Az Axxon Oil and Gas Suite olyan integrált biztonsági megoldást kínál, amely műveleteinek minden aspektusát átfogja - a finomítástól a terjesztésig és a menedzsmentig. Növelje vállalata üzleti intelligenciáját azzal a biztonsággal, amely minden más meglévő rendszerével képes együtt működni - megfizethető módon, már a kicsomagolástól. A kőolaj és a földgáz a világ minden modern országának éltetőeleme. Mint ennek a kritikus energiaforrásnak a szolgáltatója, Ön tudatában van annak, hogy ez mennyire megnövelheti a termelési láncot - és hogy egy probléma bármikor okozhatja a kőolajtermékekkel való ellátottság csökkenését, melynek elszenvedője Ön vállalkozása. A lopás, a károk, a katasztrófák, a szabotázs és még a terrorizmus is valódi veszélyt jelent a kőolaj- és földgázipar számára. Vállalkozása minden részletének valós idejű nyomon követése biztosítja, hogy készen álljon bármilyen kihívásra. Egy megoldás, amely integrált, osztott és intelligens biztonságot nyújt Önnek. Egy megoldás, amelyet könnyebben lehet használni és megvalósítani, mint a többit. Egy megoldás, amely eszközöket kínál üzleti vállalkozása hatékonyabb és eredményesebb irányításához, mint valaha.

Az Axxon Enterprise figyelemmel kíséri a gyártás minden aspektusát - nem csak a biztonságot. Képzelje el, hogy éjjel-nappal informált a folyadékok szintjével, hőmérsékletével és a művelet egyéb kritikus szempontjaival kapcsolatban. Az Axxon Enterprise hozzáférést biztosít a termelés teljes működésének áttekintéséhez, vállalkozásának bármely terminálja tekintetében, országszerte vagy az egész világon.

Miután az alapanyagok útnak indulnak, az Axxon Enterprise intelligens videó használatával figyeli az illetékteleneket, a baleseteket és az egyéb problémákat - és kiváló minőségű videofelvételt küld akár alacsony sávszélességű hálózatokon is az Axxon exkluzív Motion Wavelet technológia segítségével. Szeretné uralni a problémákat? Az Axxon Enterprise e-mailben, SMS-ben, GPRS-en vagy más üzenetkezelési szabványon keresztül is képes figyelmeztetést küldeni.

Az Axxon Enterprise integrált jellege itt valóban önmagából adódik. Az Axxon Enterprise az Ön összes infrastruktúráját, gyártását és biztonsági rendszerét egy helyen aggregálja és ellenőrzi: kezeli a beléptetőrendszert, a tűz- és behatolásjelző riasztásokat és a videómegfigyelő rendszereket - így Ön egy minőségi, jövedelmező termék előállítására koncentrálhat.

Az Axxon Enterprise Railcar azonosítószám-felismerő modulja teljes ellenőrzést és felügyeletet biztosít a teljes vasúti forgalom tekintetében. Az automatikus váltásvezérlés, a vasúti azonosítószám felismerés és a tartálykocsik szintjeinek ellenőrzése eszközöket kínál a földgáz, az kőolaj és a benzin hatékony szállításának megtervezéséhez.

Az Axxon Enterprise kiterjed az Ön benzinkút hálózatára, ugyanolyan biztonságot és jelentőséget biztosítva, mint a gyártási lánc többi része esetében. Védje vagyonát videó biztonsággal a szivattyúknál és a benzinkútnál. Kerülje el az értékesítés helyén működő vezérléssel és az üzemanyag-levezető érzékelőkkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzés

Az Axxon Oil & Gas Suite adott országokban támogatott már a kicsomagolástól. Más országokban testreszabható a támogatottság. További információkért vegye fel a kapcsolatot az AxxonSoft szakembereivel.

AXXON HOMELAND SECURITY SUITE

Védje városát és annak polgárait az Axxon által biztosított intelligens biztonság révén. 


Képzeljen el egy olyan biztonsági megoldást, amely figyeli és irányítja az összes közművet. Olyan megoldást, amely valós időben észleli és jeleníti meg a problémákat, és ennek megfelelően képes reagálni. Olyan megoldást, amely javítja a biztonságot, csökkenti a bűnözést, és lehetővé teszi városának zökkenőmentes és költséghatékony működését. Képzelje el mindezt egy rugalmas megoldásban, amely 100% -ban megbízható és az Ön városával azonos mértékben képes fejlődni. Az Axxon Enterprise a Homeland Security Suite-et kínálja, amely egy integrált megoldás és még ennél is többet nyújt. 


Csökkentse a járműlopások, a lakossági és kereskedelmi betörések számát és a vandalizmus mértékét. Azonosítsa automatikus módon az adott személyeket a határátkelőhelyeken, a repülőtereken vagy a vasútállomásokon. Óvja az iskolákat és más középületeket az illegális behatolástól és a természeti katasztrófáktól. Kísérje figyelemmel és akadályozza meg a víz-, gáz- és elektromos rendszerek problémáit. A Homeland Security Suite biztosítja a rendőri erőknek, a tranzithatóságoknak, a sürgős reagálású szolgálatoknak és a városi dolgozóknak azon eszközöket, amelyekre szükségük van munkájuk hatékonyabbá és eredményesebb elvégzéséhez. A város egységes digitális vezérlő- és megfigyelőterületének létrehozásával a Homeland Security Suite intelligens, méretezhető, jövőbiztos megoldást jelent egy modern nagyváros számára.

Egyesítsen egy környezetbe minden biztonsági alkalmazást, rendszert és eszközt, beleértve a régi eszközöket is, és növelje a már meglévő IT infrastruktúrájának értékét és potenciálját.

Az Axxon Enterprise objektum-orientált architektúrája azt jelenti, hogy egyszerűen telepíthető, kezelhető és menedzselhető, ehhez pedig minimális képzés és támogatás szükséges.

Az önálló rendszerekkel ellentétben az Axxon Banking Suite könnyen frissíthető és bővíthető, az Ön igényeinek változása szerint.

Az osztott architektúra azt jelenti, hogy rendszere éjjel-nappal működőképes —akárcsak a városa

Válassza ki a kívánt funkciókat — például arcfelismerés és ATM — egy testreszabott biztonsági megoldáshoz, hosszú távon alacsonyabb üzemeltetési költséggel.

Megjegyzés

Az Axxon Homeland Security Suite adott országokban támogatott már a kicsomagolástól. Más országokban testreszabható a támogatottság. További információkért vegye fel a kapcsolatot az AxxonSoft szakembereivel.

Solutions

#STOPCOVID

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

SAFE CITY

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

RETAIL

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

SOCIAL DISTANCING

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

VSaaS

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Lépjen kapcsolatba velünk